Головна > Текстові публікації > Міжнародна діяльність > Парламентська асамблея ЄВРОНЕСТ > Діяльність

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

Зустріч членів Комітету та представники інших комітетів Верховної Ради з пані Послом ЄС в...

6 Фото

Комітет з питань інтеграції України до ЄС провів дискусію «Гендерна рівність в інтеграції до ЄС»

18 Фото

15-те засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

19 Фото

21 жовтня 2019, 14:25

Установче засідання Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї ЄС – Східні сусіди (ПА ЄВРОНЕСТ).

Голова Комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе 18 жовтня провела установче засідання Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї ЄС – Східні сусіди (ПА ЄВРОНЕСТ).

Під час засідання главою делегації обрано народного депутата Івана Крулька, заступниками – Павла Мельника та Софію Федину. Також обрано членів постійних Комітетів і робочих груп ПА ЄВРОНЕСТ.

Іванна Климпуш-Цинцадзе наголосила на тому, що зараз триває дискусія про майбутнє Східного партнерства, і Україна зацікавлена в диференційованому підході до країн, які мають із Євросоюзом Угоди про асоціації. Вона побажала делегації злагодженої ефективної роботи в інтересах України і запропонувала узгоджувати позиції між народними депутатами, залученими до процесів зближення України з ЄС.

Участь у засіданні також взяв попередній глава української делегації в ПА ЄВРОНЕСТ Борис Тарасюк, який поінформував про структуру та цілі цієї парламентської асамблеї та про роботу української делегації в попередні роки.