Головна > Анонси подій > Анонси подій

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

15-те засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

19 Фото

Виїздне засідання Комітету 5-6 травня 2023 року

41 Фото

Робочі зустрічі в Італії складі міжпарламентської мережі United for Ukraine

4 Фото

06 травня 2023, 14:45

Прес-конференція на тему “Розбудова пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури на українсько-польському кордоні”

У суботу, 6 травня о 14:45, у конференц-залі готелю “Premier Hotel Dnister” (м.  Львів, вулиця Яна Матейка, 6) відбудеться прес-конференція на тему “Розбудова пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури на українсько-польському кордоні”.
 
Участь у прес-конференції візьмуть:
 
Іванна Климпуш-Цинцадзе – голова Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до ЄС;
 
Йорг Айнеманн – керівник Відділу інтегрованого управління кордонами Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (КМЄС в Україні).
 
Прес-конференція відбудеться за результатами виїзного засідання Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до ЄС та Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні).
 
Участь у засіданні також візьмуть представники міністерств, відомств, Львівської та Волинської обласних військових адміністрацій та обласних рад, Єврокомісії, Представництва ЄС в Україні, Проєкту Європейського Союзу «Підтримка ЄС у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні (EU4IBM)», Програми Європейського Союзу з підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM), Міжнародної організації з міграції, Сенату Республіки Польща, Посольства України в Польщі,  Посольства Польщі в України, а також Генеральних консульств України в Польщі.
 
Учасники зокрема поінформують про завдання для покращення пропускної спроможності існуючих пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, стану виконання Стратегії інтегрованого управління кордонами та можливість здійснення спільного контролю на українсько-польському кордоні.
 
Вхід представників ЗМІ за редакційними посвідченнями.