Головна > Текстові публікації > Новини

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

Члени Комітету з питань інтеграції України до ЄС зустрілися з делегацією МЗС Швеції

21 Фото

Зустріч членів Комітету та представники інших комітетів Верховної Ради з пані Послом ЄС в...

6 Фото

Комітет з питань інтеграції України до ЄС провів дискусію «Гендерна рівність в інтеграції до ЄС»

18 Фото

29 квітня 2020, 15:49

Ухвалити закон, який дасть змогу завершити реконструкцію системи водопостачання у Миколаєві.

 

#КомітетРекомендує

 

Комітет з питань інтеграції України до ЄС рекомендує Верховній Раді України ухвалити в цілому проєкт Закону №0028 про ратифікацію Листа про внесення змін № 3 до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком. Зміни до Фінансової угоди вносяться з метою подовження терміну реалізації інвестиційного проєкту «Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв» до 31 грудня 2020 р.

Розгляд проєкту Закону №0028 про ратифікацію Листа про внесення змін № 3 до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком Верховною Радою України запланований на завтра, 30 квітня.

2 лютого 2010 року була укладена Фінансова угода між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв). За цією угодою, Європейський інвестиційний банк надає кредит у сумі – 15,54 млн. євро для реконструкції системи водопостачання у Миколаєві. Загальна вартість проєкту – 31,08 млн. євро. Проєкт включає в себе екстрені та планові заходи для відновлення системи водопостачання і збору стічних вод.

Ратифікація Листа про внесення змін дозволить продовжити реалізацію інвестиційного Проєкту задля забезпечення європейського рівня екологічної безпеки, досягнення повної відповідності національним стандартам щодо очищення стічних вод, приведення системи очистки та подачі споживачам питної води до європейських.