Головна > Текстові публікації > Діяльність Комітету > Порядок доступу на засідання

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

15-те засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

19 Фото

Виїздне засідання Комітету 5-6 травня 2023 року

41 Фото

Робочі зустрічі в Італії складі міжпарламентської мережі United for Ukraine

4 Фото

Надрукувати Збільшити зону перегляду

Порядок доступу на засідання

14 червня 2018, 10:27

Порядок доступу на засідання

Відповідно до п.2 ст.44 Закону України «Про Комітети Верховної Ради України», засідання комітетів проводяться відкрито і гласно, крім випадків, коли за рішенням комітету проводиться закрите засідання. На відкритих засіданнях комітетів присутні на засіданнях особи мають право здійснювати звукозапис, кіно-, фото- і відеозйомку, трансляцію засідань по радіо і телебаченню, онлайн-трансляцію в мережі Інтернет та/або інших мережах передачі даних у спосіб, що не заважає проведенню засідань комітетів.

Про здійснення звукозапису, кіно-, фото- і відеозйомки, трансляції засідання по радіо і телебаченню, онлайн-трансляції в мережі Інтернет чи інших мережах передачі даних присутні на засіданні особи повідомляють перед початком проведення засідання головуючого, який оголошує про це перед розглядом питань порядку денного засідання.

Для використання під час засідання відповідного апаратного забезпечення для здійснення звукозапису, кіно-, фото- і відеозйомки, трансляції засідання по радіо і телебаченню, онлайн-трансляції в мережі Інтернет чи інших мережах передачі даних необхідно заздалегідь (не пізніше ніж за добу до проведення засідання) надати працівникам Секретаріату список та серійні номери апаратного забезпечення, яке буде використовуватися під час проведення засідання.

Акредитація журналістів і технічних працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України проводиться Прес-службою Апарату Верховної Ради України   відповідно до «Положення про акредитацію журналістів і технічних працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України». Журналісти, які станом на дату проведення засідання вже мають таку акредитацію, можуть  безперешкодно відвідувати засідання Комітету.

Для участі громадян у засіданні Комітету просимо звертатись за тел. 255-34-40 не пізніше, ніж за добу до засідання.