Головна > Текстові публікації > Діяльність Комітету > Події в Комітеті > Зустрічі

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

Члени Комітету з питань інтеграції України до ЄС зустрілися з делегацією МЗС Швеції

21 Фото

Зустріч членів Комітету та представники інших комітетів Верховної Ради з пані Послом ЄС в...

6 Фото

Комітет з питань інтеграції України до ЄС провів дискусію «Гендерна рівність в інтеграції до ЄС»

18 Фото

17 березня 2015, 17:12

Перший заступник Голови Комітету з питань європейської інтеграції О. Семерак та народні депутати-члени Комітету зустрілися у Верховній Раді України з делегацією голів парламентів держав Північної Європи та Балтії

Перший заступник Голови Комітету з питань європейської інтеграції О.Семерак та народні депутати-члени Комітету зустрілися  у Верховній Раді України з делегацією голів парламентів держав Північної Європи та Балтії.

 У ході зустрічі були обговорені питання співпраці між Комітетом з питань європейської інтеграції та відповідними комітетами цих країн.

 Віце-спікер Латвійського парламенту Гундарс Даудзе запросив членів Комітету та секретаріат відвідати Латвію з візитом та висловив готовність поділитися досвідом у сфері європейської інтеграції.

Спікер парламенту Литви поінформувала про структуру та організацію роботи Комітету з європейських справ у її країні. Вона наголосила на важливості парламентського контролю у процесі європейської інтеграції.

О. Семерак, зі свого боку, ознайомив гостей з діяльністю Комітету з питань європейської інтеграції, наголосивши на важливості підвищення його політичної ваги, з огляду на ратифікацію Україною Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

 Перший заступник Голови Комітету поінформував про труднощі у процесі здійснення реформ на території країни, у якій триває війна «між західними і радянськими цінностями».