Головна > Текстові публікації

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

Члени Комітету з питань інтеграції України до ЄС зустрілися з делегацією МЗС Швеції

21 Фото

Зустріч членів Комітету та представники інших комітетів Верховної Ради з пані Послом ЄС в...

6 Фото

Комітет з питань інтеграції України до ЄС провів дискусію «Гендерна рівність в інтеграції до ЄС»

18 Фото

29 лютого 2016, 12:22

29 лютого - 2 березня у Європейському Парламенті в місті Брюссель відбуватиметься «Український тиждень», який розпочне свою роботу з Конференції високого рівня за участю депутатів Європейського Парламенту та Верховної Ради України щодо розвитку спроможностей заради реформ.

   Перед початком Конференції відбудеться розширена дискусія щодо висновків та рекомендацій Звіту Місії Європейського Парламенту, очолюваної Петом Коксом, з оцінки потреб Верховної Ради України.

Конференція проходитиме під головуванням: Елмара Брока, Голови Комітету у закордонних справах Європарламенту, Співголови Координаційної групи Європарламенту з питань підтримки демократії та координації виборів і Андрєя Пленковича, провідника програми Європарламенту з парламентської підтримки і розвитку спроможностей Верховної Ради України, Голови делегації Європейського Парламенту у Парламентському комітеті асоціації Україна-ЄС.

Плануються виступи: Президента Європарламенту Мартіна Шульца, Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, колишнього Президента Європейського Парламенту Пета Кокса, Комісара ЄС з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення Йоганнеса Хана.

В рамках «Українського тижня» 2 березня відбудеться засідання Розширеного Бюро Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС під спільним головуванням Остапа Семерака та Андрєя Пленковича. За результатами Конференції планується підписання Угоди щодо адміністративної співпраці між генеральним секретаріатом Європейського Парламенту та секретаріатом Верховної Ради України.