Головна > Текстові публікації > Міжнародна діяльність > Парламентська асамблея ЄВРОНЕСТ > Діяльність
25 червня 2021, 15:48

25 червня 2021 року відбулось засідання Бюро Парламентської асамблеї ЄС - Східні сусіди (ПА Євронест)

25 червня 2021 року в режимі відеоконференції відбулось засідання Бюро Парламентської асамблеї ЄС - Східні сусіди (ПА Євронест)  за участю представників делегацій Європейського Парламенту, Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки, Національних Зборів Республіки Вірменія, Парламенту Грузії, Верховної Ради України.

Глава Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї ЄС - Східні сусіди Іван Іванович Крулько подякував Європейському Парламенту за послідовну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, засудження триваючої збройної агресії Росії проти України та окупації Криму, а також за непохитну позицію щодо санкцій проти Росії.

І. Крулько також доповів про важливі події, що відбулись в Україні за останні два місяці, зокрема, щодо залучення міжнародної допомоги для боротьби з військовою агресією з боку Російської Федерації, про кримську платформу та процес вакцинації громадян України.

За результатами розгляду питань порядку денного, учасники засідання Бюро ухвалили ряд організаційних рішень та домовились продовжити діалог та розпочати у вересні поточного року підготовку до Саміту Східного Партнерства.