Головна > Текстові публікації > Діяльність Комітету > Події в Комітеті > Зустрічі
17 березня 2015, 17:12 ( Секретаріат Комітету )

Перший заступник Голови Комітету з питань європейської інтеграції О. Семерак та народні депутати-члени Комітету зустрілися у Верховній Раді України з делегацією голів парламентів держав Північної Європи та Балтії

Перший заступник Голови Комітету з питань європейської інтеграції О.Семерак та народні депутати-члени Комітету зустрілися  у Верховній Раді України з делегацією голів парламентів держав Північної Європи та Балтії.

 У ході зустрічі були обговорені питання співпраці між Комітетом з питань європейської інтеграції та відповідними комітетами цих країн.

 Віце-спікер Латвійського парламенту Гундарс Даудзе запросив членів Комітету та секретаріат відвідати Латвію з візитом та висловив готовність поділитися досвідом у сфері європейської інтеграції.

Спікер парламенту Литви поінформувала про структуру та організацію роботи Комітету з європейських справ у її країні. Вона наголосила на важливості парламентського контролю у процесі європейської інтеграції.

О. Семерак, зі свого боку, ознайомив гостей з діяльністю Комітету з питань європейської інтеграції, наголосивши на важливості підвищення його політичної ваги, з огляду на ратифікацію Україною Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

 Перший заступник Голови Комітету поінформував про труднощі у процесі здійснення реформ на території країни, у якій триває війна «між західними і радянськими цінностями».