Головна > Текстові публікації > Міжнародна діяльність > Парламентський комітет асоціації > Діяльність

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

15-те засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

19 Фото

Виїздне засідання Комітету 5-6 травня 2023 року

41 Фото

Робочі зустрічі в Італії складі міжпарламентської мережі United for Ukraine

4 Фото

18 лютого 2015, 15:52

Засідання Української частини Парламентського комітету асоціації (ПКА) між Україною та Європейським Союзом

18 лютого 2015 року у приміщенні Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції під головуванням Ірини Геращенко відбулося засідання, присвячене питанням підготовки до Інавгураційного засідання ПКА, яке відбудеться 24-55 лютого ц.р. у м. Брюсселі.

У засіданні взяли участь народні депутати України-члени Української частини ПКА, а також представники Міністерства закордонних справ, Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства юстиції.

У ході засідання представники міністерств поінформували членів Української делегації щодо актуальних питань порядку денного відносин Україна-ЄС, виконання Україною Угоди про асоціацію в частині здійснення реформи правоохоронних органів, судової та конституційної реформ, а також заходів спрямованих на подолання корупції в Україні, безвізового діалогу між Україною та ЄС, а також економічної ситуації в Україні в контексті перспектив запровадження ПВЗВТ та надання їй фінансової допомоги з боку ЄС, в тому числі і на виконання Угоди про асоціацію.

Під час засідання було також обрано керівництво Української частини у складі: Остапа Семерака – Співголови ПКА, Ірини Геращенко – Першого заступника Співголови ПКА та Віктора Галасюка – Заступника Співголови ПКА.

Учасники також обговорили питання порядку денного Інавгураційного засідання ПКА, проект Регламенту ПКА, Положення про його Українську частину, а також проект Заключного документу, який прийматиметься за результатами Інавгураційного засідання ПКА в Брюсселі.