Головна > Текстові публікації > Діяльність Комітету > Події в Комітеті > Конференції та круглі столи

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

Зустріч членів Комітету та представники інших комітетів Верховної Ради з пані Послом ЄС в...

6 Фото

Комітет з питань інтеграції України до ЄС провів дискусію «Гендерна рівність в інтеграції до ЄС»

18 Фото

15-те засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

19 Фото

Надрукувати Збільшити зону перегляду

Конференції та круглі столи

21 квітня 2015, 15:52

Перший заступник голови Комітету О.Семерак взяв участь у роботі конференція Голів парламентських комітетів зі справ союзу парламентів ЄС (COSAC)

У Ризі почала роботу конференція Голів парламентських комітетів зі справ союзу парламентів ЄС (COSAC), ухваливши Заяву по подіях в Україні. Європейські парламентарі повністю підтримала попередні рішення Ради ЄС від 29 січня 2015 року. Засудили підтримку Росією терористів та закликали її докласти зусиль для деескалації конфлікту та виконання Мінських угод.

Європейські колеги повністю підтримали нас в боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України. У Заяві наші партнери заохочують Україну продовжувати рух шляхом реформ.

Колеги з парламентів ЄС закликали Європейську комісію надати Україні необхідну фінансову та політичну підтримку для проведення відповідних реформ.


http://www.parleu2015.lv/en