Головна > Текстові публікації > Новини
28 січня 2021, 08:25

Спільний проєкт Комітету та Ради зовнішньої політики «Українська призма»

Комітет з питань інтеграції України до ЄС та Рада зовнішньої  політики «Українська  призма» розпочинають реалізацію спільного проєкту «Україна і Східне партнерство: візія 2025 року».

Проєкт передбачає обговорення перспектив співпраці в рамках Східного партнерства на середньострокову перспективу (5 років) на рівні Комітету з питань інтеграції України до ЄС і парламентарів з Молдови та Грузії, підготовку громадськими експертами позиційного документу «Україна і Східне партнерство: візія 2025», а також його подальше представлення європейській аудиторії через парламентські та дипломатичні канали. Проєкт реалізується за фінансової підтримки Фонду Конрада Аденауера.

Ключовим заходом проєкту стане проведення міжнародної конференції під егідою Комітету. Передбачається змішаний  формат заходу: офлайн частина та zoom-конференція  із залученням європейських функціонерів, дипломатів, представництва України в ЄС, парламентарів Молдови та Грузії, профільних експертів з Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, мережі аналітичних центрів Східного партнерства EaP Think Bridge. Дату та час проведення заходу буде анонсовано на сайті та у соціальних мережах Комітету з питань інтеграції України до ЄС .