Головна > Текстові публікації > Законопроектна робота у Комітеті > Експертні висновки
16 липня 2015, 15:41

Висновки щодо відповідності законопроектів міжнародно-правовим зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування покарання у виді довічного позбавлення волі (реєстр. № 1218, н.д. В.Чумак, О. Продан, Н. Новак, П. Різаненко, В. Дідич, О. Бєлькова,А. Кожем’якін).

Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо удосконалення захисту професійної діяльності журналістів) (реєстр. № 1630, н.д. О. Семерак, М. Княжицький, О. Червакова, В. Сюмар, О. Сочка, Л. Ємець, О. Абдулін, О. Кондратюк, О. Опанасенко).

Висновок на проект Закону про ввнесення змін до деяких законів України щодо посилення прозорості у сфері відносин власності з метою запобігання корупції (реєстр. № 2423, н.д. Л.Козаченко, В. Парасюк, Є. Соболєв, Т. Чорновол, В. Чумак, М. Найєм, Г. Гопко, С. Лещенко, С. Заліщук, Д. Добродомов, О. Богомолець).

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно об'єднань єврорегіонального співробітництва (реєстр. № 2787, Кабінет Міністрів України).

Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною та Європейським Союзом щодо статусу Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні) (реєстр. № 0003, Президент України).

Висновок на проект Закону про ратифікацію Протоколу прикордонного знака «ТУР», який встановлено для позначення точки стику державних кордонів України, Румунії і Угорщини (реєстр. № 0008, Президент України).

Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо удосконалення застосування застави за вчинення корупційних злочинів (реєстр. № 2654, Кабінет Міністрів України).

Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони (реєстр. № 0098, Президент України).

Проект Постанови про Звернення до інституцій та держав-членів Європейського Союзу щодо виконання Плану дій з лібералізації ЄС візового режиму для України (реєстр. № 2834, н.д. І.Геращенко, О.Семерак, М.Іонова, А.Артеменко та інш.).

Проект Постанови про Рекомендації парламентських слухань на тему: "Перспективи запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України" (реєстр. № 2833, н.д. І.Геращенко, О.Семерак, М.Іонова, А.Артеменко та інш.).

Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики" (щодо засад внутрішньої політики у сфері охорони здоров'я) (реєстр. № 1105, н.д. Ю.В.Левченко, О.І.Осуховський, А.Ю.Іллєнко, Ю.В.Бублик, О.О.Марченко, М.Й.Головко).

Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я" (щодо захисту лікарської таємниці)) (реєстр. № 1193, н.д. Бублик Ю.В., Осуховський О.І., Левченко Ю.В.Іллєнко А.Ю., Марченко О.О., Головко М.Й.

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у виборчому процесі) (реєстр. № 1456, н.д. О.Кондратюк, М.Іонова, І.Геращенко, Л.Гриневич та інш.

Висновок на проект Закону про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я (щодо забезпечення конституційних гарантій надання громадянам безоплатної медичної допомоги) (реєстр. № 1483, н.д. І.Насалик, А.Шипко

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми (реєстр. № 2254, І.Геращенко, Г.Гопко, Л.Гриневич, М.Іонова, О.Кондратюк, І.Луценко

Рішення Комітету на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про співпрацю у сфері оборони (реєстр. № 0011, Кабінет Міністрів України).

Рішення Комітету на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про перевезення військових вантажів та персоналу через територію України у зв'язку з участю Збройних Сил Італійської Республіки у Міжнародних силах сприяння безпеці в Ісламській Республіці Афганістан (реєстр. № 0012, Кабінет Міністрів України).

Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 40 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо скорочення контролюючих функцій державних органів) (реєстр. № 2658, Кабінет Міністрів України).

Рішення Комітету на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про заходи зміцнення довіри і безпеки (реєстр. № 0013, Кабінет Міністрів України).

Висновок на проект Закону про внесення змін до Повітряного кодексу України (реєстр. № 1542, Кабінет Міністрів України).

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інтересів держави, споживачів телекомунікаційних послуг та удосконалення державного регулювання у сфері користування радіочастотним ресурсом України (реєстр. № 1888, Данченко О.І.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Митний тариф України" щодо забезпечення конкурентоспроможності ринку споживання кальцинованої соди (гідрогенкарбонат (бікарбонат) натрію) (реєстр. № 1285, Ю.Вознюк)

Висновок на проект Закону про зміну системи регулювання економіки (реєстр. № 1069, О.Продан)

Висновок на проект Закону про внесення зміни до підрозділу 2 розділу ХХ "Прикінцеві положення" Податкового кодексу України щодо спеціальних засобів індивідуального захисту (реєстр. № 2202, О.Порошенко та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення зміни у розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України щодо спеціальних засобів індивідуального захисту (реєстр. № 2203, О.Порошенко та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо розвитку ринку транспортних засобів, оснащених електричними двигунами, та зниження енергетичної залежності України) (реєстр. № 2132, О.Ляшко та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо розвитку ринку транспортних засобів, оснащених електричними двигунами, та зниження енергетичної залежності України) (реєстр. № 2132, О.Ляшко та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування ввезення та постачання транспортних засобів, оснащених електричними двигунами (реєстр. № 1912, Г.Кривошея та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення своєчасного доступу пацієнтів до необхідних лікарських засобів та медичних виробів шляхом здійснення державних закупівель із залученням спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі) (реєстр. № 2150, О.Богомолець та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення зміни до Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з ввезення та постачання лікарських засобів та медичних виробів) (реєстр. № 2151, О.Богомолець та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" (щодо державних гарантій суб'єктам господарювання у застосуванні ними реєстраторів) (реєстр. № 1088, О.Продан)

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення закупівель лікарських засобів та виробів медичних із залученням спеціалізованих установ ООН)) (реєстр. № 2150-1, Г.Загорій)

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення закупівель лікарських засобів та виробів медичних із залученням спеціалізованих установ ООН) (реєстр. № 2150-2, І.Сисоєнко та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування лікарських засобів та виробів медичних) (реєстр. № 2151-1, Г.Загорій та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування лікарських засобів та виробів медичних, що закуплені у 2015 році за рахунок коштів Державного бюджету спеціалізованими фондами, організаціями та механізмами ООН) (реєстр. № 2151-2, І.Сисоєнко та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки сільгосптоваровиробників (реєстр. № 2151-2, Б.Розенблат та інш.)

Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди про правовий статус Регіонального екологічного центру для Центральної та Східної Європи (реєстр. № 0037, Президент України)

Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2016 року строку дії Угоди між Україною та Королівством Нідерланди про Міжнародну місію захисту розслідування від 28 липня 2014 року (реєстр. № 0038, Президент України)

Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо безоплатної передачі у володіння і користування конфіскованих та безхазяйних транспортних засобів) (реєстр. № 1402, І.Геращенко та інш.)

Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо безоплатної передачі у володіння і користування конфіскованих та безхазяйних транспортних засобів) (реєстр. № 1403, І.Геращенко та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо визначення передач європейського виробництва) (реєстр. № 2766, В.Сюмар та інш.)


Висновок на проект Закону про страхування (реєстр. № 1797-1, М.Поляков та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення регулювання виробництва та обігу пива, удосконалення окремих положень щодо продажу пива та інших алкогольних напоїв (реєстр. № 2971-1, О.Кондратюк та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення і гарантування національної безпеки України) (реєстр. № 1014, Ю.Тимошенко та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади державної мовної політики" (щодо забезпечення статусу української мови як єдиної державної та рівності регіональних мов або мов меншин) (реєстр. № 1148, В.Петьовка)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення механізму відновлення довіри до судової влади (реєстр. № 1881, О.Сироїд та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантії дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб (реєстр. № 2166, Г.Логвинський та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції (реєстр. № 2299, Президент України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення виконання рішень міжнародних організацій з метою захисту прав людини (реєстр. № 2907, І.Алексєєв та інш.)


Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Україною та Європейським Союзом про відновлення дії Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про наукове і технологічне співробітництво (реєстр. № 0040, Президент України)


Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною і Європейським Союзом про участь України у програмі Європейського Союзу Горизонт 2020 - Рамкова програма з досліджень та інновацій (2014-2020) (реєстр. № 0044, Президент України)


Рішення на проект Закону про ратифікацію Меморандуму про спільні наміри Уряду України та Уряду Федеративної Республіки Німеччина стосовно незв'язаного фінансового кредиту загальним розміром 500 млн євро (реєстр. № 0048, Президент України)


Рішення на проект Закону про ратифікацію Конвенції між Урядом України та Урядом Ірландії про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та доходи від відчуження майна і Протоколу до неї (реєстр. № 0049, Кабінет Міністрів України)


Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Чеської Республіки про військові поховання (реєстр. № 0056, Кабінет Міністрів України)


Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Словацької Республіки про військові поховання (реєстр. № 0057, Кабінет Міністрів України)


Рішення на проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною та Королівством Іспанія про здійснення оплачуваних видів діяльності членами сімей, які перебувають на утриманні дипломатичного, консульського, адміністративного і технічного персоналу дипломатичних представництв та консульських установ (реєстр. № 0058, Президент України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо виконання Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі) (реєстр. № 2023, П.Дзюблик та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо виконання рекомендацій Європейського Союзу з виконання Україною плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України стосовно уточнення підслідності органів досудового розслідування (реєстр. № 2542a, Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації європейських екологічних норм про охорону середовища рідкісних видів тварин і рослин) (реєстр. № 2604, А.Дирів та інш.)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (щодо удосконалення деяких положень) (реєстр. № 2772, Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення зміни до Кримінального процесуального кодексу України щодо удосконалення застосування застави за вчинення корупційних злочинів (реєстр. № 2654, Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про всеукраїнський референдум (реєстр. № 2145a, С. Заліщук та інш.)


Висновок на проект Закону внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу) (реєстр. № 3501 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону Про внесення змін до Закону України "Про захист економічної конкуренції" (щодо вдосконалення регулювання в галузі економічних концентрацій та розміру штрафів за порушення законодавства) (реєстр. № 3336 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо приватних домашніх робітників та місцевого персоналу іноземних диппредставництв) (реєстр. № 2952 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною та Королівством Іспанія про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом (реєстр. № 0072 , Президент України)


Висновок на проект Закону про корми (реєстр. № 2845-1 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про обмеження виробництва, використання, ввезення і розповсюдження полімерних пакетів (реєстр. № 3237 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України у сфері поводження з побутовими відходами (реєстр. № 1742-1 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо удосконалення кваліфікації злочинів з ознаками національної, расової чи релігійної ненависті або ворожнечі (реєстр. № 2314а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері поводження з побутовими відходами (реєстр. № 1742 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство" щодо прийняття до громадянства України (реєстр. № 3321 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внутрішній водний транспорт (реєстр. № 2475а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації (реєстр. № 3582 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про Заяву Верховної Ради України щодо засудження тероризму, який призводить до масових людських жертв (реєстр. № 3626 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державні лотереї в Україні" (щодо удосконалення державного регулювання) (реєстр. № 2269а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про букмекерську діяльність в Україні (реєстр. № 2268 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про детінізацію ринку азартних ігор та забезпечення доходами бюджету з метою виконання соціальних зобов'язань (реєстр. № 3632 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейською Комісією про участь України у програмі "Креативна Європа": програма Європейського Союзу для сектору культури та креативності, та про співробітництво між Україною та Європейським Союзом у підпрограмі "Медіа" програми "Креативна Європа (реєстр. № 0077 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення охорони природних територій) (реєстр. № 2889 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги (реєстр. № 0076 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо доступу до державних закупівель та своєчасного надання медичної допомоги) (реєстр. № 2211а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Повітряного кодексу України (щодо недопущення обмежень конкуренції у сфері повітряних перевезень) (реєстр. № 2503 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів рахункових операцій в сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" (щодо створення та подання контрольних стрічок в електронній формі) (реєстр. № 2216 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" (щодо ввезення транспортних засобів, які відповідають екологічним нормам "Євро-4" і "Євро-5") (реєстр. № 2085а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про оцінку впливу на довкілля (реєстр. № 2009а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони фауни, флори та посилення боротьби з браконьєрством) (реєстр. № 1665 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо збору за операції поводження з відходами) (реєстр. № 1623 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про безпечність та гігієну кормів (реєстр. № 2845 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про рекламу" (щодо особливостей реклами алкогольних напоїв та пива) (реєстр. № 2859-1 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про рекламу" (щодо заборони реклами пива та слабоалкогольних напоїв) (реєстр. № 2859 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про стратегічну екологічну оцінку (реєстр. № 3259 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про всеукраїнський та місцеві референдуми за народною ініціативою (реєстр. № 2535 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо впровадження автоматизованої системи безготівкової оплати проїзду в місцевому пасажирському транспорті (реєстр. № 2378а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про місцевий референдум (реєстр. № 2145а-3 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення зміни до статті 27 Закону України "Про запобігання корупції" (щодо обмеження спільної роботи близьких осіб, які прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) (реєстр. № 2736 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про місцевий референдум (реєстр. № 2145а-2 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про аудиторську діяльність (реєстр. № 2534 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 15-3 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" (щодо заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів ближче ніж 300 метрів від дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів) (реєстр. № 2186а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення відповідальності власників банківських установ (реєстр. № 2487а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо строків досудового розслідування) (реєстр. № 3197 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо удосконалення системи державних закупівель) (реєстр. № 2078a , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо тарифоутворення у сфері міського електричного та автомобільного транспорту (реєстр. № 3049 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2011, 2012 та 2013 року), проект "Підтримка природно-заповідних територій в Україні" (реєстр. № 0071 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України (щодо негайного розгляду судами позовів про примусове видворення або щодо затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення іноземців та осіб без громадянства або забезпечення передачі іноземців та осіб без громадянства відповідно до міжнародних договорів про реадмісію) (реєстр. № 3154 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (реєстр. № 2547 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо масштабного стимулювання вітчизняного виробництва, залучення прямих іноземних інвестицій та розвитку малого та середнього підприємництва) (реєстр. № 2143а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для реалізації державної інформаційної політики (реєстр. № 2169а , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 40 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо забезпечення безперервності процесу харчування особового складу Збройних Сил України) (реєстр. № 2261а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо удосконалення законодавчого регулювання у галузі зовнішньої реклами) (реєстр. № 2702 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо можливості здешевлення харчових продуктів) (реєстр. № 2038 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення справляння акцизного податку при роздрібній торгівлі нафтопродуктами (реєстр. № 2388а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 215 Податкового кодексу України (щодо здешевлення вартості пального) (реєстр. № 2114а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо створення та функціонування вільної економічної зони "Донбас") (реєстр. № 2420 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про лікарські засоби (реєстр. № 2162-1 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо управління Фондом) (реєстр. № 3261 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про створення та функціонування вільної економічної зони "Донбас" (реєстр. № 2419 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про лікарські засоби (реєстр. № 2162 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про транскордонне співробітництво" (щодо заснування об'єднання єврорегіонального співробітництва) (реєстр. № 3172 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про транскордонне співробітництво" (щодо покращення механізмів транскордонного співробітництва) (реєстр. № 2480а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо організації пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування (реєстр. № 3151 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Урядом Чеської Республіки про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і майно (реєстр. № 0066 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про морське торговельне судноплавство (реєстр. № 0063 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про місцевий референдум (реєстр. № 2145а-1 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку малих та середніх підприємств виноробства в Україні (реєстр. № 2437а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення зміни до статті 39 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо здійснення державних закупівель Національною поліцією України) (реєстр. № 3461 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про заборону надання колекторських послуг щодо фізичних осіб - боржників (реєстр. № 2275-1 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про заборону надання колекторських послуг з виконання грошових зобов'язань фізичними особами (реєстр. № 2275 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Повітряного кодексу України (стосовно реєстрації надлегких повітряних суден) (реєстр. № 3011 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо розвитку виробництва та ринку альтернативних палив, дерегуляції виробництва біоетанолу та гармонізації законодавства з нормами Європейського Союзу та Енергетичного Співтовариства (реєстр. № 2044а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до підпункту 197.1.7 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування послуг з харчування військовослужбовців) (реєстр. № 2072а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення захисту прав на нерухоме майно (реєстр. № 1385 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження ставок акцизного збору на енергетичні напої (реєстр. № 2740 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо створення рівних умов для реалізації прав працівників, які виховують дітей або доглядають за хворим членом сім'ї (реєстр. № 2235 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про споживче кредитування (реєстр. № 2455 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо публічних закупівель) (реєстр. № 3560 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про банки та банківську діяльність" (щодо викупу проблемних заборгованостей) (реєстр. № 1145 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про акціонерні товариства" щодо вдосконалення механізму діяльності акціонерних товариств та запобігання рейдерству (реєстр. № 1864 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про публічні закупівлі (реєстр. № 3559 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо регламенту порядку переміщення через митний кордон України товарів, які підлягають оцінці відповідності) (реєстр. № 2242 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про місцеві ініціативи (реєстр. № 2296а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною" щодо деяких питань поводження з продуктами тваринного походження (реєстр. № 2863 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори" (щодо порядку обігу підконтрольних речовин) (реєстр. № 1801 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії" (щодо удосконалення системи соціальних стандартів) (реєстр. № 2152а , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Словацької Республіки про безоплатну передачу гелікоптера Мі-8ПС-9 (реєстр. № 0083 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Словацької Республіки про безоплатну передачу гелікоптера Мі-8ПС-9 (реєстр. № 0083 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення у відповідність національного законодавства з питань охорони прав на винаходи та корисні моделі до міжнародних стандартів (реєстр. № 1765 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 22 Закону України "Про захист прав споживачів" (щодо відшкодування моральної (немайнової) шкоди) (реєстр. № 2364a , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо забезпечення конституційних прав учасників кримінального провадження при визначенні та застосуванні запобіжних заходів) (реєстр. № 2870 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення відповідальності за надання недостовірної інформації про дієтичні харчові продукти, що містять глютен) (реєстр. № 3201 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо технічних умов приєднання до інженерних мереж на земельних ділянках під забудову, що виставляються для продажу на аукціонах (реєстр. № 3209 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання земель дорожнього господарства та розвитку мережі автомобільних доріг (реєстр. № 3327 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" щодо збільшення вмісту вітчизняної тютюнової сировини в тютюнових виробах (реєстр. № 3548 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вимог фінансового контролю з метою запобігання корупції (реєстр. № 3787 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо виконання рекомендацій, які містяться у шостій доповіді Європейської Комісії про стан виконання Україною Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України, стосовно удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації (реєстр. № 4054 , Президент України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про прокуратуру" щодо забезпечення прозорості в організації діяльності Спеціалізованої антикорупційної прокуратури з метою виконання рекомендацій Міжнародного валютного фонду (реєстр. № 4055 , Президент України)


Висновок на проект Закону про провнесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання рекомендацій, які містяться у шостій доповіді Європейської комісії про стан виконання Україною Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України стосовно удосконалення засад діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (реєстр. № 4056 , Президент України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Грецької Республіки про повітряне сполучення (реєстр. № 0086 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про повітряне перевезення (реєстр. № 0087 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Угорщини про міжнародні комбіновані перевезення (реєстр. № 0088 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про повітряне сполучення (реєстр. № 0089 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про заснування Німецько-Української промислово-торговельної палати (реєстр. № 0092 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Чеської Республіки про науково-технологічне співробітництво (реєстр. № 0093 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо створення стабільних умов оподаткування для залучення інвестицій у агропромисловий комплекс України (реєстр. № 2136а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування дров, що відпускаються населенню для побутових потреб (реєстр. № 2406а , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України "Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних" (щодо подолання піратства та поліпшення інвестиційного клімату) (реєстр. № 3384 , Кабінет Міністрів України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо відповідальності за пропаганду і поширення ідеології тероризму (реєстр. № 3506 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з імпорту сировини для виробництва етилену (реєстр. № 3633 , Народний депутат України)


Висновок на проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон України (реєстр. № 4614 , КМУ)