Головна > Текстові публікації > Новини

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

15-те засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

19 Фото

Виїздне засідання Комітету 5-6 травня 2023 року

41 Фото

Робочі зустрічі в Італії складі міжпарламентської мережі United for Ukraine

4 Фото

27 квітня 2020, 16:07

Головам ОТГ приготуватись! «U-LEAD з Європою» надає консультації щодо створення ЦНАПів у громадах

Служба Експертної Підтримки ЦНАП ініціативи «U-LEAD з Європою»  допомагатиме громадам планувати та моделювати доступ до адміністративних послуг мешканців через ЦНАПи. В окремих випадках можлива розробка покрокового індивідуального алгоритму створення або модернізації ЦНАПів із зонуванням приміщення та проєктами документів. Громадам, що заповнили онлайн заявку, протягом 5 робочих днів у зручний час зателефонує експерт проєкту для надання консультації. За потреби експерт запланує виїзд у громаду для надання експертної допомоги.

Хто може подати заявку?
?    Об’єднані територіальні громади (ОТГ).
?    Територіальні громади, які, згідно з перспективним планом формування територій, є адміністративним центром майбутньої ОТГ, зокрема, і міста обласного значення під час модернізації діючих ЦНАПів.
?    Територіальні громади, які планують покращити якість надання адмінпослуг на засадах співробітництва, відповідно до ЗУ «Про співробітництво територіальних громад», зокрема, і шляхом створення віддалених робочих місць чи територіальних підрозділів ЦНАПів.

Не зволікайте! Заповнюйте заявку та ставайте лідером у наданні адміністративних послуг у своїй громад!

Довідково:

Програми «U-LEAD з Європою» з 2016 року допомагає громадам створювати належні центри надання адміністративних послуг. 562 громади, відібрані за результатами відкритого конкурсу, отримають комплексну допомогу Програми у створенні належних ЦНАПів до 2021 року.