Головна > Текстові публікації > Новини

Угода про асоціацію

01 березня 14:46
Путівник для здійснення аналізу відповідності проектів законів зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву ЄС
посилання...
01 жовтня 15:13
Угода про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони посилання...

Діяльність Комітету

Відео Аудіо Фото

Медіа-архів

RSS

Зустріч членів Комітету та представники інших комітетів Верховної Ради з пані Послом ЄС в...

6 Фото

Комітет з питань інтеграції України до ЄС провів дискусію «Гендерна рівність в інтеграції до ЄС»

18 Фото

15-те засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

19 Фото

14 січня 2015, 11:23

14 січня 2015 року відбулось чергове засідання Комітету з питань європейської інтеграції у Верховній Раді України

 У ході засідання члени Комітету розглянули низку законопроектів на предмет їх відповідності праву Європейського Союзу, а саме:

проект Постанови про перегляд положень Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї (р. № 1668 від 28.12.2014)

проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади державної мовної політики" (щодо забезпечення статусу української мови як єдиної державної та рівності регіональних мов або мов меншин) (р. № 1148 від 02.12.2014)

проект Закону про внесення змін до Повітряного кодексу України (щодо суб'єктів державної авіації) (р. № 1542 від 22.12.2014).

 Заслухавши думку представника Міністерства закордонних справ України щодо проекту Постанови про перегляд положень Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї, Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній раді України прийняти  його за основу.