Головна > Текстові публікації > Новини
22 грудня 2016, 13:59 ( Секретаріат Комітету )

Відбулось чергове засідання Комітету

 
21 грудня 2016 року під головуванням заступника Голови Комітету М.Іонової відбулось чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції за участю заступників міністрів, в т.ч. з питань європейської інтеграції

У ході засідання члени Комітету спільно з присутніми представниками ЦОВВ обговорили ряд важливих питань в контексті виконання плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони (далі – Угода про асоціацію).
Члени КЄІ наголосили на важливості дотримання комунікації між Кабінетом Міністрів України та Верховною Радою України.

Також присутні заступники Міністрів та інші представники ЦОВВ поінформували народних депутатів – членів Комітету щодо виконання плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію та пріоритетних напрямів діяльності на 2017 рік. Наразі, ведеться активна робота усіма міністерствами щодо адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу та виконання зобов’язань відповідно до Угоди про асоціацію.

Окрім вищезазначених питань у ходів засідання народні депутати наголосили на необхідності повної процедури погодження законопроектів, спрямованих на виконання плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію.